Bestellen bij Van der Wal

Het bestellen van zaden en aardappelen

(de hieronder gestelde gegevens zijn nog niet definitief)

Algemeen

Op de achterkant van de tuinkrant staat een advertentie van Zaadhandel van der Wal uit Hoogeveen. Zoals elk jaar bieden wij onze leden de mogelijkheid om tuinzaden, aardappelen en overige tuinartikelen centraal in te kopen bij dit bedrijf waarbij de leden hoge kortingen op de door hen bestelde producten krijgen.

 Op de website van de Flevotuin onder het tabje INFO of onderaan deze pagina staat de link naar de elektronische versie van de zaadcatalogus en de aardappellijst 2024.

Voor degene die liever een papieren versie willen hebben, verwijzen wij u naar onderstaande contactpersonen. Er zijn echter maar een beperkt aantal papieren versies beschikbaar.

 Op de genoemde prijzen in de catalogus ontvangt u bij zaadhandel van der Wal een korting van 25% op de zaden en 10% op pootaardappelen en de overige artikelen.

 Daarnaast ontvangt de vereniging een extra korting welke, afhankelijk van het totaal bestelde bedrag, kan oplopen tot 10%. Het bestuur heeft besloten om deze extra korting pro-rata toe te voegen aan de complexkassen die beheerd worden door de tuincommissieleden op de complexen.

Dit houdt in dat hoe hoger de bestelbedragen per complex zijn, hoe hoger de bonusbijdrage aan de complexkas. Deze bedragen kunnen in overleg met de tuincommissieleden naar eigen inzicht worden besteed aan verbeteringen van het aanzicht van het complex of het organiseren van sociale activiteiten, zoals nieuwjaarsreceptie, barbecue, zomerfeest etc.

 De leverancier heeft meerdere uitlevermomenten ingesteld, waardoor u uw bestelling kunt ontvangen op het tijdstip dat u dat wenst. We hebben gekozen voor de volgende uitleverdata van de zaadpakketten:

 

  1. Zaterdag 13 januari 2024
  2. Zaterdag 10 februari 2024
  3. Zaterdag 2 maart 2024
  4. Zaterdag 6 april 2024

 

Contactpersonen per complex

De volgende contactpersonen zijn aangesteld op de complexen om eventuele vragen te beantwoorden en hulp te bieden bij het invullen van de formulieren.

 

Andreatuin        :William van Rodijnen (niutaerdna.[antispam].@flevotuin.nl)

Annatuin           :Sylvia de Vos (niutanna.[antispam].@flevotuin.nl)

Baaituin            :Sylvia Luijters (niutiaab.[antispam].@flevotuin.nl)

Disteltuin          :Jos Dorrestijn (niutletsid.[antispam].@flevotuin.nl)

Keurtuin           :Hetty Floor (niutruek.[antispam].@flevotuin.nl)

Kruidentuin       :nader te bepalen (niutnediurk.[antispam].@flevotuin.nl) (zie website)

Poldertuin         :nader te bepalen (niutredlop.[antispam].@flevotuin.nl) (zie website)

Vaarttuin          :Jack Perquin (niuttraav.ct.[antispam].@gmail.com)

 

U kunt deze personen ook benaderen om een papierenversie te krijgen van de zaadcatalogus en de aardappellijst 2024.

 

Procedure voor het bestellen via de formulieren

Naar aanleiding van de door Van der Wal verstrekte catalogus en aardappellijst vult u uw bestelling op de bijgevoegde bestellijst in. Bij bedrag vult u het bedrag in dat in de catalogus staat vermeld. De korting wordt bij aflevering verrekend.

Schrijf op het bestelformulier duidelijk uw naam, uw postcode en huisnummer en de naam van uw complex! Om contact met u op te nemen voor de uitlevering van de artikelen dient u uw telefoonnummer en eventueel uw emailadres in te vullen.

 

De ingevulde bestellijst(en) stuurt u vervolgens in een voldoende gefrankeerde enveloppe retour direct naar zaadhandel Van der Wal in Hoogeveen.

Om uw bestelling tijdig in huis te hebben is het noodzakelijk dat de bestellijsten minimaal 7 dagen voor de door u gewenste uitleverdatum (zie voor de data hierboven) bij zaadhandel van der Wal binnen zijn.

 

Procedure voor het bestellen via het Internet

U dient eerst de site www.zaadhandelvanderwal.nl op te roepen. Daar kunt u via de vermelde categorieën doorklikken naar de door u gewenste producten. U voegt de artikelen die u wilt kopen toe aan het winkelmandje door eenvoudig op de besteltoets te drukken die naast de producten op de site vermeld staan. Daarna wordt gevraagd uw emailadres twee maal in te voeren en u te registreren door enkele persoonlijke gegevens, zoals adres, woonplaats en emailadres, in te voeren. Via uw email krijgt een password toegezonden die u kunt gebruiken met inloggen. Als u zich vorig jaar al geregistreerd heeft, kunt u de inloggegevens van vorige keer gebruiken.

 

ZONDER REGISTRATIE OP DE WEBSITE VAN ZAADHANDEL VAN DER WAL KUNT U DE BESTELLING NIET GOED AFRONDEN, KUNT U NIET BESTELLEN MET KORTING EN KUNT U DE BESTELLING NIET ONTVANGEN ZONDER VOORUITBETALING:

 

Registreer u daarom, zoals hierboven in dit artikel beschreven.

LET OP!,... u dient bij de registratie aan te geven in het omschrijvingveld, de naam: Flevotuin en de complexnaam van de tuin waar u tuiniert. Alleen dan kunt u gebruik maken van de kortingsregelingen en wordt zonder vooruitbetaling geleverd!!!!!!!!!!!

 

Kies bij de betalingsmethode vooruitbetalen voordat u de bestelling afrondt. U dient NIET voor een andere optie te kiezen want de betaling vindt bij aflevering plaats.

 

Levering

Indien de bestellingen worden afgeleverd bij onze vereniging zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen over wanneer u de door u bestelde producten bij u op het complex kunt ophalen. U krijgt dan tevens te horen wat het verschuldigde bedrag, inclusief de verrekende korting, is.

 

Manco’s of verkeerde leveringen

Indien er onverhoopt iets mis gaat met uw levering, wilt u dit dan melden bij onze contactpersoon met de levernacier Peter Vos (emailadres jjretepsov.[antispam].@gmail.com) . Dan kan hij alle problemen verzamelen en doorgeven aan de leverancier. Tevens kan dan in de gaten worden gehouden of de problemen worden opgelost.

 

Betaling

De betaling vindt plaats tijdens de uitlevering van uw pakket. U krijgt via mail of telefoon het verschuldigde bedrag (inclusief korting) te horen. Dit bedrag betaalt u contant bij de aflevering van uw pakket. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze stellen aan Peter Vos (emailadres jjretepsov.[antispam].@gmail.com) of op ofni.[antispam].@flevotuin.nl.

Om de zaadgids  2024 te downloaden klik hier.