Lid worden

1. Op de pagina Informatie nieuwe leden vindt u algemene informatie over wat het betekent om lid te zijn van een vereniging. In het kort leest u uw rechten en plichten. 

2. U kunt vervolgens kijken welk complex uw voorkeur heeft. In het menu hiernaast kunt u alle complexen even langs lopen. We hebben in totaal 8 complexen:

In de Stedenwijk hebben we de Annatuin

In de Kruidenwijk: de Kruidentuin en de Disteltuin

In de Waterwijk: de Andreatuin en de Keurtuin

In de Bouwmeesterbuurt: de Baaituin en de Poldertuin

Naast het industrieterrein de Vaart: de Vaarttuin

 

Op de pagina Wat kost het eigenlijk? staan een aantal berekeningen als voorbeeld. Op die manier krijgt u een beeld hoeveel het ongeveer kost.

 

 

 

Aanmelden en dan ...

Als u zich wilt aanmelden, kan dat door middel van het aanmeldformulier. Dat staat hiernaast. Alle velden met een ster zijn verplicht, anders kunnen we geen contact met u opnemen. Als u alle velden hebt ingevuld, drukt u op de groene knop verzenden.

Uw aanmelding wordt vervolgens door de ledenadministratie doorgestuurd naar het complex van uw keuze. Dan wordt de volgende procedure gevolgd:

a. Als er een tuin beschikbaar is, wordt contact opgenomen en kunt u de tuin bezichtigen en eventueel accepteren.

b. Als er geen tuin leeg is, wordt u op een wachtlijst gezet. U ontvangt bericht, dat op dit moment nog geen tuin beschikbaar is. Het is erg lastig om aan te geven hoe lang het duurt voordat u aan de beurt bent.

c. Zodra een tuin beschikbaar is, wordt deze u aangeboden. Accepteert u de tuin, dan gaat de laatste stap in. Accepteert u de tuin niet, dan komt u weer op de wachtlijst. Let op: zijn er veel gegadigden, dan kan het weer lang duren voor u aan de beurt bent!

De laatste stap: als u een tuin is toegewezen, vult u samen met het tuincommissielid een contractformulier in. U wordt daarmee lid van de vereniging en is de tuin voor u beschikbaar. Dit aanmeldformulier wordt verzonden naar de ledenadministratie. Deze maakt het contract op en verstuurt dit samen met de startfactuur. 

Was deze informatie nuttig?


           

Nadat u een aanmeldformulier heeft ingevuld en verstuurd zal de TC van uw keuze contact met u opnemen. Hier kunnen een aantal dagen overheen gaan, aangezien zij vrijwillig dit werk uitvoeren. Houdt u er verder rekening mee dat complexen werken met een wachtlijst, hierdoor zou het kunnen dat u nog geduld moet hebben om uiteindelijk een tuin toegewezen te krijgen.

U krijgt nog een bevestiging van deze aanmelding.

Beveiligingscode Beveiligingscode